Beheer

Uw mobiliteit zo optimaal mogelijk inrichten en tegen de laagst mogelijke kosten kost veel tijd en expertise. Tijd wilt u als ondernemer het liefst besteden aan uw core business. Daarnaast is het lastig om de juiste keuzes te maken, de mobiliteitsbranche is momenteel volop in beweging. Veranderende fiscale regelgeving, nieuwe (hybride) vormen van mobiliteit en de maatschappelijke wens tot verduurzaming maken het voor bedrijven ingewikkeld om de juiste invulling te geven aan hun mobiliteitsbehoefte. De Mobiliteitsmanager biedt u de benodigde kennis en ondersteuning om de mobiliteit voor uw bedrijf op de best passende manier en tegen de laagst mogelijke kosten in te richten.
 

Kostenbesparing en ontzorging

Gedeeltelijke of gehele outsourcing biedt u vele voordelen. U verdient de investering snel terug door scherpere koop- en leasedeals , betere controle op alle wagenparkkosten en tijdswinst doordat De Mobiliteitsmanager als aanspreekpunt fungeert voor alle leveranciers en (desgewenst) uw medewerkers. Ontzorging, kostenreductie en focus on core business staan daarbij centraal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beheer? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks benaderen via info@demobiliteitsmanager.nl of telefonisch via 06-51015344.


Contact