Projecten en interimwerkzaamheden

De Mobiliteitsmanager stelt zijn expertise ook ter beschikking aan de leveranciers van mobiliteit. Wij bieden veel kennis en ervaring op gebied van leasing en verhuur in combinatie met een ‘hands-on’ mentaliteit.

Leasing

Wilt u Private Lease op professionele wijze als product gaan aanbieden? Of laten beoordelen hoe uw rendement op uw assurantieportefeuille kan worden verbeterd? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij De Mobiliteitsmanager leasemaatschappijen adviseert en ondersteunt.

Maar ook voor ondersteuning van uw organisatie kunt u ons goed gebruiken. Groeit uw organisatie uit zijn jasje of heeft u tijdelijk onderbezetting? Een (te) hoge werkdruk leidt tot faalkosten en verminderde dienstverlening aan uw klanten. De Mobiliteitsmanager beschikt over jarenlange ervaring bij verschillende organisaties in de leasebranche en heeft de benodigde kennis om zonder inwerkperiode snel bij te springen bij de dagelijkse werkzaamheden of bij een project, zowel ondersteunend of als begeleiding. 

Autoverhuur

U wilt meer met autoverhuur gaan doen en zoekt daarbij kennis en ondersteuning? De Mobiliteitsmanager kan u beiden bieden. Ook voor een grote(re) autoverhuurder zijn wij beschikbaar voor projecten op gebied van proces- of productverbetering.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken, uiteraard kunt u ons ook benaderen via info@demobiliteitsmanager.nl of telefonisch via 06-51015344.


Contact